Εύρεση Προϊόντων

Μετατροπέας Νομισμάτων

Μετατρέψτε 

Σε

  
 

Κωδ. 4044 - Βιβλίο: Tο μυστικό τετράδιο

Βιβλίο: Tο μυστικό τετράδιο
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση

Μια οικογένεια αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί από το χωριό όπου μένει και να εγκατασταθεί σ’ ένα υπόγειο διαμέρισμα της σύγχρονης Αθήνας. Ο δεκαοχτάχρονος Λευτέρης προσαρμόζεται γρήγορα στη ζωή της πόλης. Γνωρίζει την πλούσια κι όμορφη Φωτεινή και ζουν ένα μεγάλο έρωτα.

Τιμή:

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)

Διαθέσιμο

 

Τιμή web:

Τιμή καταστήματος:

Κερδίζεις:

(στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
Αναλυτικά οι τιμές
 

Ένα φράγμα της ΔEH χτίζεται πάνω στο ποτάμι και το χωριό όπου ζει η Δάφνη βυθίζεται στα νερά της λίμνης. H οικογένεια αναγκάζεται να εγκατασταθεί σ' ένα υπόγειο διαμέρισμα της σύγχρονης Aθήνας. H μεγάλη πόλη όμως "...ξέρει να δείχνει τα δόντια της κι οι μυλόπετρές της μπορούν ν' αλέθουν και να κομματιάζουν τους αδύνατους και τους μοναχικούς.." H Δάφνη θα γνωρίσει το Θέμη και θ' ακολουθήσει τη μοίρα της... O Λευτέρης, όμως, ο μεγαλύτερος αδερφός της, θα πορευτεί σ' έναν κόσμο διαφορετικό, όπου υπάρχει ακόμα η ελπίδα, ο έρωτας και η χαρά της ζωής.

Κατασκευαστής: ""

Διαβάστε για τον κατασκευαστή

Δείτε όλα τα προϊόντα του κατασκευαστή

Αξιολόγηση:

Περιγραφή
 
Πρέπει να εισέλθετε για να γράψετε κριτική
Αξιολόγησε το
 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για τα παρακάτω σχετικά προϊόντα:

Βιβλίο: Αττική 8000 π.Χ.

Βιβλίο: Αττική 8000 π.Χ.

Το βιβλίο αυτό είναι ένα μυθιστόρημα που περιγράφει τη ζωή μιας ομάδας ανθρώπων που έζησαν στην Αττική το 8000 π.Χ. Βασισμένος σε έγκυρες παλαιοντολογικές πληροφορίες, ο συγγραφέας μάς δίνει μια εικόνα της προϊστορικής Αττικής.

Βιβλίο: Οι θεοί δεν πεθαίνουνε στην Πέλλα

Βιβλίο: Οι θεοί δεν πεθαίνουνε στην Πέλλα

Μια βιογραφία του Μεγάλου Αλεξάνδρου γραμμένη με γνώση της ιστορίας. Μια έξοχη περιγραφή των προσωπικών στιγμών του ανθρώπου που άλλαξε τη μοίρα του κόσμου. (Βραβείο Δήμου Αθηναίων)

Βιβλίο: Πριν από το τέρμα

Βιβλίο: Πριν από το τέρμα


Ο κόσμος του ποδοσφαίρου και οι σκοτεινές πτυχές του μέσα από την περιπέτεια τριών νεαρών παιδιών που έχουν πάθος για την μπάλα.

Σχετικά προϊόντα