Εύρεση Προϊόντων

Μετατροπέας Νομισμάτων

Μετατρέψτε 

Σε

  
 

Κωδ. 3108 - Βιβλίο: Η ιστορία ενός σουηδού κατασκόπου

Βιβλίο: Η ιστορία ενός σουηδού κατασκόπου
Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγένθυση

Τιμή:

(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)

Διαθέσιμο

 

Τιμή web:

Τιμή καταστήματος:

Κερδίζεις:

(στις τιμές συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ)
Αναλυτικά οι τιμές
 

Το θρυλικό μυθιστόρημα "Η ιστορία ενός σουηδού κατασκόπου" εξιστορεί μια δολοφονία που είχε γίνει στα ανώτερα κλιμάκια του σουηδικού κρατικού μηχανισμού και η οποία οδήγησε σε έναν εντελώς παράλογο διωγμό των Κούρδων, αντί να εξελιχθεί σε μια σοβαρή καταδίωξη του δολοφόνου. Ήταν το 1986, τότε που η δολοφονία του Πάλμε πυροδότησε την εν λόγω καταδίωξη των Κούρδων.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΓΚΙΓΙΟΥ

 Αυτός ο επινοημένος ήρωας του Γκιγιού γίνεται αναμφίβολα ο εθνικός ήρωας των Σουηδών. Η Σουηδία αποκτά τον δικό της Τζέιμς Μποντ. Μόνο που τούτος είναι πολύ προοδευτικότερος, βασανίζεται συχνά από τύψεις για πράγματα που είναι αναγκασμένος να κάνει, είναι πιο ανθρώπινος αλλά συνάμα και πολύ πατριώτης. Είναι ένας άνθρωπος που διψάει για αγάπη, που αγαπάει παράφορα όταν αγαπάει, που προστατεύει την οικογένειά του με κάθε δυνατό μέσο. Είναι ανυπέρβλητος στο να αντιμετωπίζει αντιπάλους, να διακρίνει την υποκρισία των πολιτικών, ντόπιων και ξένων, να είναι διπλωμάτης, να φιλοσοφεί με έναν πολύ προσγειωμένο τρόπο, να απολαμβάνει το καλό φαγητό και το καλό κρασί, και να εκτελεί το καθήκον του με τον πιο άψογο τρόπο.

Κατασκευαστής: ""

Διαβάστε για τον κατασκευαστή

Δείτε όλα τα προϊόντα του κατασκευαστή

Αξιολόγηση:

Περιγραφή
 
Πρέπει να εισέλθετε για να γράψετε κριτική
Αξιολόγησε το
 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για τα παρακάτω σχετικά προϊόντα:

Βιβλίο: Κυνηγός οστών

Βιβλίο: Κυνηγός οστών

Τον Απρίλιο του 2009 το Fox απόκτησε τα κινηματογραφικά δικαιώματα για τα μυθιστορήματα με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί στον ρόλο της δόκτορος Κέι Σκαρπέτα.

Βιβλίο: Παράδεισος

Βιβλίο: Παράδεισος

Τα αστυνομικά της μυθιστορήματα με ηρωίδα την ακούραστη ρεπόρτερ Άνικα Μπένγτζον σημείωσαν αμέσως διεθνή επιτυχία, και τα βιβλία της έχουν πουλήσει μέχρι σήμερα 13 εκατομμύρια αντίτυπα σε 30 γλώσσες.

Σχετικά προϊόντα